Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада просить львів’ян не залишати власні авто на центральних вулицях, щоб не створювати незручностей під час святкування 750-річчя міста

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради звертається до власників транспортних засобів з проханням до 1 жовтня цього року обмежити використання власних автомобілів для поїздок Львовом. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Окрім того, висловлюється прохання до громадян, які проживають на пл. Ринок, вул. Шевській, вул. Театральній, вул. Лесі Українки, вул. Вірменській, вул. Ставропігійській, вул. Руській, вул. Староєврейській, вул. Братів Рогатинців, вул. П. Беринди, вул. Друкарській, вул. Галицькій, вул. Сербській, вул. Федорова, пл. Підкови з 29 вересня до 1 жовтня не залишати власні авто на вказаних вулицях, щоб не створювати незручностей для львів’ян та гостей міста.
Також нагадаємо, що в суботу та неділю (30 вересня та 1 жовтня) буде продовжено графік руху маршрутних таксі до 1-ї години ночі, а роботу електротранспорту – до 23.00 год.
Центральною частиною міста маршрутні таксі не курсують уже від понеділка, а трамваї № 2 та 9 під час святкування курсуватимуть зміненим маршрутом – через вул. І. Франка.  Трамвай № 1 30 вересня та 1 жовтня їздити не буде.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ