Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міська рада розробляє інвестиційний проект з метою збільшення кількості готелів у місті

Управління архітектури і містобудування Львівської міської ради розробляє інвестиційний проект, у якому низка земельних ділянок буде виставлена на відкритий аукціон з метою будівництва готелів.
Будівництво проводитимуть як в периферійних районах міста, так і в його центральній історичній частині.
Зокрема, буде запропоновано три земельні ділянки на вул. Липова Алея (з північного, південно-західного, південно-східного боків стадіону “Україна”. Також пропоновані ділянки за такими адресами: вул. Стуса, 20 - Тернопільська, 8 (площа 0,91 га), вул. Вернадського (проектована) - Стрийська, 193 (площа 2,10 га), на вул. Стрийська, 197 (північна частина ВАТ “Квіти Львова”) (площа 2, 50 га).
Одна із пропонованих ділянок – у районі аеропорту “Львів” на вулиці Любінській, 168 – Ряшівській та інші.
Станом на 13 липня 2006 року у Львові налічувались 27 готелів на 3811 місць. Про це “Гал-info”  розповів начальник управління економіки Ігор Цвілинюк.
“Якщо не буде змінено стратегії розвитку міста як туристичного центру, то інвестиційний проект буде втілений у життя. Завдяки вигідному географічному розташуванню, значній кількості історичних пам’яток архітектури і близькості рекреаційних зон є значна потреба в будівництві нових комфортабельних готелів. Тому зараз і розробляється   інвестиційний проект, у якому низка земельних ділянок буде виставлена на відкритий аукціон з метою будівництва готелів. Та поки що потенційні інвестори прораховують потенційну рентабельність такого будівництва”, - зазначив  Ігор Цвілинюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ