Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада виділить близько 600 тис. грн для на утримання і догляд кладовищ

Управління інженерного господарства Львівської міської ради провело тендери на закупівлю послуг з утримання кладовищ і догляду за ними та із забезпечення громадського порядку на територіях кладовищ — повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Переможці відкритих торгів отримають з міського бюджету відповідно 402, 6 тис. грн. і 197, 64 тис. грн. Доглядати та утримувати  кладовища буде ЛКП “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг”, а громадський порядок на цвинтарях забезпечуватиме управління муніципальної дружини Львівської міської ради.
На території міста знаходиться 13 кладовищ загальною площею 180,31 га. За повідомленням відділу благоустрою інженерного господарства Львівської міської ради, місць для поховання на трьох діючих кладовищах – Голосківське (загальна площа 74, 83 га), Рясне (3, 35 га), Сихівське (19, 72 га) – залишилось на 1,5 року.  Служби міської ради ведуть активний пошук земельної ділянки для розміщення нового кладовища.
         Підпоховання до існуючих могил проводяться на Янівському ( загальна площа 31, 33 га), Білогорщівському (0, 86 га), Тракт-Глинянському (1, 37 га) та Личаківському (42 га) кладовищах.
         Повністю закриті кладовища на вулицях Варшавська (0, 79га), Майданна (0, 94 га), Замарстинівська (1, 8 га), у парку “Знесіння”, Мідна (0, 76 га), Чижевського (90, 52 га).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ