Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада звернулась до Президента України з приводу скоєння низки резонансних злочинів на території міста

Керівники фракцій Львівської міської ради звернулися із заявою до Президента, Прем’єр-міністра, Секретаря РНБО та міністра внутрішніх справ з приводу скоєння низки резонансних злочинів на території міста. Заяву подаємо повнотекстово:
„Львівська міська рада приголомшена серією цинічних убивств у Львові. Не встигли поховати невинно вбиту під час замаху на Романа Федишина Марію Куцинду,  як місто сколихнуло нове вбивство підприємця Богдана Дацка.
Криміналітет нагло демонструє, хто при владі у державі, і показує повну безпорадність правоохоронних органів, що вже стає загрозою національній безпеці України.
Вимагаємо приїзду до Львова на сесію міськради 16.11.06. о 10 год. Секретаря РНБО та міністра МВС для розгляду ситуації. Вимагаємо також негайної відставки начальників УМВС у Львівській області та м. Львові, а також прокурора Львівської області.
У випадку відсутності реакції на наше звернення нам не залишається нічого іншого, як закликати львів’ян до формування загонів самооборони, як єдиного способу захистити власне життя.”
Заяву підписали голови фракцій „Наша Україна” Василь Трач, БЮТу Юрій Гудима, УНП  Юрій Кужелюк, ВО „Свобода” Василь Павлюк, ГП ПОРА Петро Адамик, ПРП Олег Бас.
Нагадаємо, 15 жовтня 2005 року у Львові вчинили замах на життя заступника начальника зміни Рава-Руської митниці Володимира Полуситка, якого обстріляли поблизу власного помешкання, 29 листопада 2005 року біля Брюховицького кладовища кілер розстріляв екс-голову Львівської ОДА Степана Сенчука, 20 грудня 2005 року підпалили машину начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака, який від отриманих травм 27 грудня помер у лікарні, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина, який йому обійшовся трамвою ноги, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч, і сьогодні, 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, розстріляли директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ