Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська ТВК готова до виборів практично на 100% – Олег Щербаков

Львівська міська ТВК готова до виборів практично на 100% – повідомив сьогодні, 24 березня, під час прес-конференції Олег Щербаков. Так, за його словами, станом на 00.00 год. 24 березня виборчі бюлетені отримали 212 з 290 виборчих дільниць Львова.
Сьогодні ж бюлетені отримають решта дільниць і лише спецдільниці, яких в нашому місті є понад 20, отримають виборчі бюлетені дещо пізніше, відповідно до законодавства, до вечора, 24 березня, вони подають свої виборчі списки.
„Підготовка до виборів, скажу відверто, була дуже нелегкою, ми працювали фактично в екстренному режимі, однак міській ТВК, як я переконаний, вдалося вжити необхідних заходів щодо забезпечення рівних можливостей всіх процесів виборчого процесу, отож позовів до міської ТВК, які можуть визнати вибори недійсними, я думаю, бути не повинно”, — зазначив Олег Щербаков. Однак, за його словами, міська ТВК очікує досить багато позовів та звернень щодо порушень виборчого процесу, особливо що стосується наочної агітації в заборонений законом термін та „чорного” піару.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ