Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська ТВК перераховуватиме результати виборів до міської ради на деяких проблемних дільницях ТВО №1 — Олег Щербаков

Львівська міська ТВК перераховуватиме результати виборів до міської ради на деяких проблемних дільницях ТВО №1 — про це повідомив під час прес-конференції голова міської ТВК Олег Щербаков. За його словами, попри те, що міська ТВК не має особливих застережень щодо виборів до Львівської міської ради численні скарги і вимоги політичних сил визнати вибори недійсними змушують комісію перепровірити результати виборів. Перерахунок голосів розпочнуть вже сьогодні, 30 березня.
«Не тільки на Львівщині, а й в усіх областях України політичні партії, які не пройшли до місцевих рад та парламенту, вимагають визнання виборів недійсними. Так, тільки у Львові лише один блок Кармазіна вимагає визнання результатів виборів недійсними на близько 100 виборчих дільницях, а загалом таких скарг надходить величезна кількість», — зазначив Олег Щербаков. За словами голови міської ТВК, ситуацію, що склалася, комісія розцінює як спробу тиску на неї збоку політичних сил.
Щоправда, як наголосив Олег Щербаков, комісія готова перерахувати результати виборів навіть у всьому Львові, якщо це буде треба, навіть попри те, що вважає це абсолютно безглуздим. Як зазначив Олег Щербаков, міська ТВК перепровірятиме результати виборів також  за протоколами дільничних комісій спостерігачів від різних політичних партій, зокрема, сам Щербаков перепровірятиме волевиявлення львівян за протоколами Партії Регіонів, Блоку Петра Писарчука, Опозиційного блоку „Не так” та СПУ, а його заступник – за протоколами БЮТ, Блоку „Наша Україна”, ГП Пора. Щоб визнати вибори до Львівської міської ради недійсними, за словами Олега Щербакова, мають бути визнані такими, що відбулися з серйозними порушеннями на 25%, або 75 дільницях Львова, як він наголосив, такої цифри навіть приблизно бути не може .
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ