Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 90: про проведення повторного голосування

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про проведення повторного голосування в єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови міста Львова. Повідомили у Львівській МВК.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПОСТАНОВА  №90

м. Львів

 

20  год. 52  хв.

29 жовтня 2015 року

Про проведення повторного голосування  в єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови міста Львова

 

Відповідно до Протоколу Львівської міської виборчої комісії Львівської області «Про результати виборів Львівського міського голови» кількість виборців, які взяли участь у голосуванні в єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови міста Львова становить 287 310 (двісті вісімдесят сім тисяч триста десять).

Найбільшу кількість голосів виборців в єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови міста Львова було подано за кандидата на посаду міського голови міста Львова Садового Андрія Івановича – 141 255 (сто сорок одна тисяча двісті п’ятдесят п’ять), а також за кандидата на посаду міського голови міста Львова Кошулинського Руслана Володимировича – 35 200 (тридцять п’ять тисяч двісті). За жодного з кандидатів не було подано більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Враховуючи вищевикладене, керуючись постановою Центральної виборчої комісії від 27 жовтня 2015 року  № 515 «Про Роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України "Про місцеві вибори" під час встановлення результатів виборів міського голови», відповідно до статей 85, 87,  Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1.                Провести повторне голосування в єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови міста Львова 15 листопада 2015 року.

2.                Включити до виборчого бюлетеня для повторного голосування  таких кандидатів на посаду міського голови міста Львова:

-         Кошулинського  Руслана  Володимировича,

-         Садового  Андрія  Івановича.

3.                Копію цієї постанови надати кандидатам на посаду міського голови міста Львова Кошулинському Руслану Володимировичу та Садовому Андрію Івановичу.

4.                Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

 

Голова виборчої комісії Сліпецький І.В.                                                                             

Секретар виборчої комісії Колбас В.О.                   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ