Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 96: про отримання від підприємства-виготовлювача виборчих бюлетенів для повторного голосування

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про отримання від підприємства-виготовлювача виборчих бюлетенів для повторного голосування на виборах міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПОСТАНОВА  №96

м. Львів

 

 

19  год. 12 хв.

3  листопада 2015 року

Про отримання від підприємства-виготовлювача виборчих бюлетенів для повторного голосування  на виборах міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада 2015 року

 

Відповідно до частини третьої статті 75  Закону України «Про місцеві вибори», керуючись постановою Центральної виборчої комісії від  28 серпня 2015 року № 197 «Про Роз’яснення щодо порядку виготовлення виборчих бюлетенів  з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ для голосування у відповідних виборчих округах, їх передачі відповідним територіальним і дільничним виборчим комісіям та форми виборчих документів для передачі та приймання виборчих бюлетенів» Львівська  міська  виборча  комісія  Львівської  області  п о с т а н о в л я є:

 

  1. Утворити комісію у складі чотирьох осіб: голови комісії  Сліпецького І.В., секретаря комісії Колбас В.О.  та членів  комісії Хапка Б.С. та Масюк У.Л. для підписання Акту про знищення поліграфічним підприємством технічних відходів, поліграфічного браку виборчих бюлетенів а також друкарських форм та інформаційних носіїв.
  2. Доручити Сліпецькому І.В., Хапку Б.С., Масюк У.Л.  та Колбас В.О.  отримати виготовлені виборчі бюлетені для повторного голосування єдиному одномандатному виборчому окрузі на виборах міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада  2015 року.

3.     Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

 

 

Заступник голови

виборчої комісії                                                                                      Мужик Н.Т.

                                                                                                                                                                                                 

Секретар

виборчої комісії                                                                                       Колбас В.О.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ