Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 97: про зміни у складі територіальних виборчих комісій

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про зміни у складі територіальних виборчих комісій, створених рішенням Львівської міської виборчої комісії Львівської області 11 вересня 2015 року №3, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів. Повідомили у Львівській МВК.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА №97

м. Львів

 «19» год. «15» хв.

3 листопада   2015 року

Про зміни у складі територіальних виборчих комісій, створених  рішенням Львівської міської  виборчої комісії  Львівської області  11 вересня 2015 року №3, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій щодо припинення повноважень членів комісії та включення кандидатур до складу комісій, відповідно до статті 3, частини другої статті 13, частин першої – третьої, шостої статті 21, пункту 2 частини четвертої, п’ятої, сьомої статті 29 Закону України "Про місцеві вибори", Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1. Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою Львівської міської виборчої комісії від 11 вересня 2015 року № 3 "Про формування складу районних у місті Львові виборчих комісій, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно додатку 1.

2. Цю Постанову разом з відповідним додатком надати відповідним територіальним виборчим комісіям у м. Львові.

3. Цю Постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та інформаційної агенції «Вголос» з відповідними додатками.

 

Голова

виборчої комісії                                                                                                          Сліпецький І.В.

Секретар

виборчої комісії                                                                                                                Колбас В.О.

 

Додаток №1

до Постанови Львівської міської виборчої комісії

Львівської області 3 листопада  2015 року № 97

ЗМІНИ

у складі Личаківської районної у м. Львові виборчої комісії Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

 

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Черненко Оксана Євгенівна, 1984 року народження – від Львівської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

 

Включити до складу цієї комісії:

Вербова Ніна Володимирівна, 1964 року народження – від Львівської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

 

 

 

Секретар

виборчої комісії             _____________________               __Колбас В.О._____

                                                      (підпис)                                                   (прізвище, ініціали)

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ