Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада купила лікарні швидкої медичної допомоги кардіокомплекс вартістю 26 тис. грн

Львівська міська рада купила Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги кардіокомплекс з велоергометром, вартість якого становить 26 тис. грн — про це «Гал-info» повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. Також цього року для кращого надання невідкладної швидкої медичної допомоги для лікарні за кошти міського бюджету було закуплено декілька сучасних наркозно-дихальних апаратів.

Нагадаємо, 23 листопада цього року в Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (КМК ЛШМД) відбулось розширене засідання медичної ради управління охорони здоров’я Львівської міської ради.
Нарада відбувалась за участю членів медичної ради, головних лікарів лікувально-профілактичних закладів та їх заступників, керівників та працівників підрозділів та служб ЛШМД.
Під час цього розширеного засідання розглядалось питання організації роботи та надання спеціалізованих видів медичної допомоги у цьому лікувальному закладі.
За результатами роботи медична рада прийняла рішення  про створення в лікарні швидкої допомоги робочої групи для визначення стратегії подальшого розвитку лікарні, оптимізації її ліжкової мережі, поліпшення матеріально-технічної бази закладу, підвищення професійного рівня медичних працівників. Робочій групі доручено розробити концепцію реформування лікарні швидкої медичної допомоги
На засіданні медичної ради начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб зазначив, що управління сприятиме вдосконаленню КМК ЛШМД. У 2007 році управління охорони здоров’я Львівської міської ради закупить для Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги фіброгастроскоп з аргоноплазмовим коагулятором для лікування хворих з шлунково-кишковими кровотечами, лапароскопічне обладнання для хірургії та гінекології,  обладнання  для лабораторних досліджень. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ