Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада надала усі документи суду по «Архібуду», окрім стенограми засідання сесії — Роман Оліярник

На наступне судове засідання за адміністративним позовом прокуратури міста Львова про визнання нечинними двох ухвал Львівської міської ради, пов’язаних з передачею в оренду ТзОВ «Архібуд» ділянки на Довбуша, 15 у парку «Знесіння» Львівська міська рада надасть стенограму пленарного засідання сесії Львівської міської ради. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив начальник відділу правового забезпечення роботи виконавчих органів Львівської міської ради Роман Оліярник.
 

           «Всі документи Львівська міська рада подала, окрім стенограми засідання. На наступне засідання стенограма буде надана», — сказав Оліярник, відзначивши, що стенограму можна «послухати» і на сайті мерії, однак суд вимагає її надати.

Нагадаємо, вчора відбулося судове засідання за адміністративним позовом прокуратури міста Львова про визнання нечинними двох ухвал Львівської міської ради, пов’язаних з передачою в оренду ТзОВ «Архібуд» ділянки на Довбуша, 15 у парку «Знесіння». Як розповіла «Гал-­info» прес-секретар ГФЛ Тетяна Метик, представник Львівської міської ради не надав технічні акти, містобудівне обґрунтування, на підставі яких приймалися ухвали про надання в оренду «Архібуду» земельної ділянки під забудову. «Відповідь представника Львівської міської ради була такою, що таких документів немає і він приніс на судове засідання тільки ті документи, які йому надали», — сказала Тетяна Метик. Також було надано аудіозаписи сесій міської ради, протоколи, в яких зазначено, що у залі було зареєстровано 49 депутатів Львівської міської ради, а проголосували за таке рішення 77 депутатів. Представник міської ради зазначив, що така кількість депутатів могла із початку, проте потім депутати просто могли підійти у зал. «Тобто він пояснив, що це нормальна ситуація, хоча така його відповідь звучала дивно», — каже Метик.

            Саме Роман Оліярник представляє у суді Львівську міську раду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ