Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада перевіряє якість ремонтних робіт, проведенихза бюджетні кошти

Управління контролю та аудиту ЛМР перевіряє якість ремонтних робіт, проведених минулого року за бюджетні кошти. При виявлянні порушень, підрядників зобов’язують, у стислі терміни, усунути всі недоліки чи завершити роботи. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі мерії.
Управління контролю та аудиту днями перевірило капітальний ремонт сходових кліток на вулицях Стрийській, 101; 103; 107, Патона, 11 та Фредра, 7. Комісія, до якої увійшли працівники управління контролю та аудиту, інженери технічного нагляду, виявила, що капітальний ремонт зроблено без зауважень лише на вул. Патона, 11. Щодо решти об’єктів, то вони відремонтовані не у повному обсязі згідно з кошторисною документацією і актами виконаних робіт.
Так, у будинках, що перевіряли на вул. Стрийській, не у всіх під’їздах виконано клейове поліпшене фарбування і не всюди зроблено ремонт штукатурки прямолінійних укосів. Роботи тут проводило ТзОВ „Еліт Сервіс Пласт”.
На Фредра, 7, де також ремонт проводило ТзОВ „Еліт Сервіс Пласт”, не повністю виконано роботи з електроосвітлення, входу та зі сходової клітки. Вартість виконаних робіт становить 62 тис. 652 грн. Кошти повністю освоєно.     
Як повідомила начальник управління контролю та аудиту Іванна Юрейко, підрядну організацію за актами обстеження зобов’язали усунути недопрацювання, і взяли ці об’єкти на контроль.
 «Усі роботи, які проводять за бюджетні кошти, повинні бути виконані якісно. Наші підрядники звикли, що у попередні роки якість робіт перевіряли дуже рідко. Тепер буде інакше: фахівці нашого управління перевірятимуть кожен об’єкт і фіксуватимуть усі недоліки. Якщо фірма не виправить свої помилок, місто просто не буде з нею більше працювати», — зазначила Іванна Юрейко
Управління контролю та аудиту також звертається до мешканців із проханням не бути байдужими і інформувати міську раду про порушення під ремонтів у їхньому будинку чи на їхній вулиці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ