Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада просить Вищий адміністративний суд втрутитися у ситуацію з Брюховицькими лісами

Львівська міська рада звернулася до голови Вищого адміністративного суду України Пасинюка О. М. з проханням зупинити варварське посягання на знищення унікальної рекреаційної зони Брюховицьких лісів. Відповідне звернення було прийнято на сесії Львівської міської ради.
„Впродовж трьох років шахраї намагалися заволодіти 350 гектарами лісів Львівської міської ради, які належать до лісів І групи, рекреаційно-оздоровчого призначення під так зване дачно-житлове будівництво. Авторами шахрайських схем є ТзОВ „Буддизайн”, „Новобуддизайн”, „Кооператив „Ремонт” та ПП „Галицькі справи”, останньою аферою яких було привласнення 15-ти земельних ділянок під будівництво АЗС”, – йдеться у зверненні.
Міська рада не раз зверталася до всіх правоохоронних структур з проханням захистити Брюховецькі ліси, у 2006 році справа розглядалася вищим адміністративним судом і була повернута на повторний розгляд Львівського господарського суду. Мешканці міста обурені фактами беззаконня та затягуванням розгляду справи у судах, юридичним нігілізмом певних суддів, тому просить голову адміністративного суду втрутитися у цю ситуацію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ