Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада прийматиме заяву про Степана Бандеру 27 січня

Львівська міська рада прийматиме заяву про Степана Бандеру 27 січня. Про це сьогодні, 13 січня, на позачерговій сесії Львівської облради з приводу скасування указу Президента України про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері повідомив секретар Львівської міськради Василь Павлюк.

Він подякував колегам-депутатам з облради за рішення провести позачергову сесію та прийняти відповідну заяву. За словами Василя Павлюка, який виступав від імені депутатського корпусу Львівської міської ради, 27 січня Львівська міська рада на сесії буде приймати «цю заяву у тій же редакції, що й депутати обласної ради».

На позачерговій сесії біля пам’ятника Степанові Бандері міський голова Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк присутні не були.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 січня, депутати Львівської обласної ради під час позачергової сесії ухвалили заяву щодо скасування Указу Президента України В. Ющенка № 46/2010 "Про присвоєння С. Бандері звання Герой України". «За» проголосували 68 депутатів
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ