Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада роздала п’ять квартир черговикам та багатодітним сім’ям

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 20 листопада, прийняв рішення про виділення п’яти квартир черговикам Львівської міської ради – вчителям та багатодітним сім’ям.

 

Зокрема, квартиру отримали двоє вчителів, черговиків 1977 та 1989 років. Сім’я одного з них, яка складається з чотирьох осіб, отримала двокімнатну квартиру на вул. Генерала Полуботка 25, а інший черговик отримав однокімнатну квартиру в будинку № 6 на вул. Патона. Також квартиру отримав черговик  №7, який перебував на черзі з 1967 року. Йому надали двокімнатну квартиру  по вул. Генерала Полуботка 23.

 

Надала міська рада житло і для багатодітної сімї. Родина має трьох дітей, в тому числі близнят. Зараз сім’я проживає за адресою вул. Героїв УПРА 78 в двокімнатній квартирі. Родина отримала додаткове однокімнатне помешкання в тому ж будинку.

 

Надали квартири і багатодітній матері-одиначці, яка з 2007 року була зареєстрована в Центрі обліку бездомних громадян. Вона отримала двокімнатну квартиру по вул. Січових Стрільців. Також житло без вигод отримав сирота, який з 2007 року перебував на обліку в Центрі обліку бездомних громадян.

 

Усі квартири було виділено з лімітів Львівської міської ради.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ