Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська міськрада створила чергову комісію, яку надішле на «Південний»

Сьогодні, 10 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати утворили тимчасову комісію для визначення вартості компенсаційних витрат за користування ТзОВ «АЙПІЄ-Л» земельною ділянкою на території ринку «Південний» та за самочинну забудову на вул. Щирецькій,36. За відповідне рішення проголосувало 75 депутатів.

«Визначення вартості компенсаційних витрат за користування земельно ділянкою і самочинну забудову дозволить встановити втрати міського бюджету пов’язані з самовільним захопленням ТзОВ «АЙПІЄ-Л» земельних ділянок на вул. Щирецькій і визначити подальші дії, спрямовані на усунення порушень чинного законодавства», - йдеться у пояснювальній записці.

Утворена комісія повинна подати інформацію відносно даного питання до 1 липня цього року на сесію Львівської міськради.

До складу комісії увійшли перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, начальники профільних управлінь Львівської міської ради, депутати Львівської міськради. Також до роботи у комісії запрошено начальника міської міліції Станіслава Броневицького, представника ДПІ та представника інспекції Держархібудконтролю у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ