Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міськрада таки прийняла бюджет на 2009 рік, не знаючи реальних джерел надходження коштів

Львівська міська рада проголосувала за міський бюджет на 2009 рік в цілому, йде мова про загальний фонд – 1 064 521,1 тис. грн., а фонд розвитку залишили на доопрацювання.
Дебати щодо бюджету, а точніше щодо джерел надходжень коштів тривали до 23.00, весь цей час мер переконував депутатів, що бюджет необхідно прийняти, по-перше, на благо міста, по-друге, щоб не порушити законодавство, а по-третє, мер зазначив: „Я хочу мати чисту совість перед Тимошенко та перед урядом”. Після бурхливого обговорення депутати таки прийняли бюджет в цілому з усіма зауваженнями, основним з яких - зменшення видатків на управлінський апарат.
Найбільше запитань на сесії викликало затвердження бюджету спецфонду, кошти якого мають бути скеровані на підготовку до „Євро-2012”, на сесії озвучували кілька цифр – 273 млн. та більше 500 млн., проте усі були занепокоєні, звідки ж надійдуть кошти у спецфонд, головним джерелом надходження якого є прибуток від продажу землі, хоча, як запевняли самі ж депутати, нереально наповнити спецфонд за рахунок цього, тому однією з пропозицій було те, щоб запозичувати кошти у спецфонд.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ