Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада звернулася до керівництва держави стосовно реконструкції театру ім. М. Заньковецької

Міська рада Львова звернулася до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України з проханням вирішити питання ремонту, реконструкції та реставрації Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької. А також виділення державних субвенцій ЛМР для першочергового відселення мешканців з будівлі театру.
Як зазначили депутати ЛМР, станом на сьогодні будівля театру перебуває у дуже поганому стані. Крім театральних приміщень, в будівлі є житлові квартири, які є комунальною власністю міської ради. Їх мешканці підлягають виселенню. Комісії, створені міськвиконкомом у 1997 та 2007 роках, зробили висновок про незадовільний технічний стан будівлі. Відселення мешканців квартир – це першочергове завдання.
У 2007 році дирекція театру розробила проект концепції „Комплексної програми ремонту реконструкції та реставрації НАУД театру ім. М. Заньковецької у Львові”. Після проведення громадських обговорень проект передали в Міністерство культури і туризму для погодження та подання на затвердження до Кабінету Міністрів України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ