Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська молодь у День молоді не сумуватиме

28 червня 2006 року з нагоди Дня Конституції та Дня молоді відділ молоді Львівської міської ради проводить у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького низку цікавих молодіжних заходів, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Свято планується проводити на чотирьох майданчиках парку.

На літній сцені відбуватиметься фестиваль “Козацькі забави”. У програмі фестивалю — перетягування каната, перетягування “горбатих запорожців”, піднімання діжки, поїдання вареників. На цій же сцені проходитиме концерт сучасної української музики за участю відомих львівських співаків.
На майданчику, що знаходиться за літньою сценою будуть влаштовані пивні конкурси. Близько вечора на цьому ж майданчику розпочнеться молодіжна дискотека. У програмі різноманітні шоу, зокрема, битва ді-джеїв.
Для любителів спорту відділ молоді організовує два заходи. На майданчику при вході в парк організовується спортивне свято — фінал із таїландського боксу серед молоді, а на іншому майданчику парку проходитиме фінал чемпіонату із стрітболу серед команд управління дитячих та юнацьких молодіжних клубів м. Львова.
Нагадаємо, що 28 червня  — День Конституції України та День молоді.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ