Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська молодь вирушить у екстремальну мандрівку «Шляхами армії безіменних 2010»

18-22 березня 2010 р. відбудеться щорічна екстремальна мандрівка-вишкіл «Шляхами армії безіменних» організатором якої уже 3 рік поспіль є Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Захід відбуватиметься у формі мандрівного табору з елементами екстріму, навчально практичних завдань та випробувування сили волі і духу.

 

Маршрут пролягатиме місцями де у період 1943-44 років діяла старшинська школа УПА «Олені», школа радисток, вишколювались бойові сотні УПА, після 1944 року відбувались запеклі бої з румунськими, німецькими військами, а пізніше з відділами НКВД. Саме на цьому терені знаходився бункер Провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника "Роберта", де він і загинув у 1946 році.

 

У районі маршруту збереглись численні залишки австрійських вузькоколійок.

Програма мандрівки передбачає навчання та лекції з виживання в складних природніх умовах, туристичної техніки, маскування, самозарадності, історії визвольного руху та ін.

 

Окрім великого фізичного навантаження, заплановано пересування пересічною місцевістю, бездоріжжям та в нічний час доби; довготривалі переходи, форсування річок; ночівля без наметів.

 

На певних етапах мандрівки умови наближатимуться до тих у яких перебували вояки  УПА у час війни.

 

Довідка

Охочі можуть долучитись до мандрівки, сконтактувавшись з організаторами. тел.: 097-945-00-05.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ