Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська митниця і Громадська рада підписали меморандум

Сьогодні, 29 січня, у Львівській митниці начальник митниці Сергій Ярмольський та голова Громадської ради при митниці Юрій Сендецький підписали меморандум про співпраці у справі формування та реалізації державної політики в галузі митної справи. Прес-служба Львівської митниці

 

Зокрема, в меморандумі серед іншого поставлено такі заходи: обмін відповідними фахівцями, консультантами та експертами; проведення спільних конференцій, семінарів та інших заходів, в тому числі, за участі викладачів, фахівців і консультантів; створення спільних груп за участі експертів для вирішення конкретних завдань; обміну науковою, методичною літературою, інформаційними матеріалами щодо проблем у сфері митного законодавства; висвітлення роботи в ЗМІ.

  

Нагадаємо, що рік, який минув, був оголошений Всесвітньою митною організацією роком співпраці з бізнесом, девізом його було гасло «Митниця і бізнес: удосконалення взаємодії через партнерство».

 

Відтак, на митниці вважають, що торік вдалося значно поглибити співпрацю з бізнесом. Зокрема, було реалізовано систему спрощень для сумлінних підприємств (так звані білі та зелені списки). Також було активізовано співпрацю з Громадською радою. Зокрема, відбулось чотири спільних засідання митниці і Громадської ради.  Окрім того, представники бізнесу і влади активно працювали у напрямі  внесення змін до  нормативно-правової бази митниці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ