Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська митниця отримала нового в.о. начальника

З 6 грудня, згідно з наказом Державної митної служби України, Данііл Меньшиков став виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці.
Данііл Меньшиков, фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба відомства.

Данііл Меньшиков народився 23 червня 1989 року. Навчався на економічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кафедра фінансів та кредиту.

Початковий досвід керівника отримав у 25 років на одному з приватних підприємств Харкова, де працював начальником служби фінансового моніторингу.

Вже через чотири роки, у лютому 2018, став заступником начальника управління в Департаменті розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

У 2019 році, з метою формування ефективної команди та розробки нових методів аналізу і контролю, перейшов на посаду заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу та аналізу митної вартості управління митної вартості та цінової інформації у Департаменті митних платежів та митної вартості Державної Фіскальної служби України, а згодом і Державної митної служби України.

У 2021 році почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингова митниці Держмитслужби.

А в серпні 2021 р. став керівником Черкаської митниці, де працював до останнього часу.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ