Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Львівська митниця проводить службове розслідування дій посадовця МП «Рава-Руська»

31 січня за результатами заходів, які провели в зоні митного контролю митного поста «Рава-Руська» підрозділи СБУ, виявлено факт неправомірних дій посадової особи митниці під час пропуску транспортних засобів на адресу одного з підприємств України. На цей час тривають невідкладні слідчі дії прокуратури з метою кваліфікації дій працівника митниці. Також за цим фактом керівництво митниці призначило службове розслідування, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Львівська митниця вживає дієвих заходів, спрямованих на запобігання корупції, очищення рядів службовців від осіб, які своїми протиправними діями компрометують митні органи, завдають економічної шкоди державі. Зокрема впродовж минулого року у Львівській митниці було звільнено 43 особи, які порушили Присягу державного службовця. Ті посадовці, які забувають про обов’язок стояти на захисті інтересів держави, а думають лише про власну вигоду, не мають перспективи перебування на державній службі. 

Нагадаємо, що Указом Президента України № 726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ