Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна асоціація малого і середнього підприємництва запропонує новому голові Львова напрямки співпраці

Львівська обласна асоціація малого і середнього підприємництва  запропонує новому голові Львова напрямки співпраці. Про це «Гал-info» повідомив голова Львівської  обласної асоціації малого і середнього підприємництва  Григорій Васильців.
За його словами, Львівська обласна асоціація малого і середнього підприємництва  є учасником громадського форуму Львова, яка зокрема об’єднує близько 100 організацій, а в підприємницький блок входить близько 15-20 підприємств, які по кожному своєму напрямку запропонує шляхи співпраці.
Як зауважує Григорій Васильців, громада Львова має брати участь у формуванні представницької та виконавчої влади міста. «Громада Львова формувати представницьку та виконавчої  владу через громадські організації», - сказав він.
Міський голова Львова має приймати прозорі рішення, які стосуються підприємництва, ці механізми спрощують реєстрацію підприємницької діяльності. «Єдиний офіс та єдине вікно у Львові так не запрацювало», - сказав Григорій Васильців.
Нагадаємо, що станом на 1 годину ночі 29 березня за Андрія Садового проголосувало 159 819 виборців, або 40,82%. За Василя Куйбіду проголосувало 113 863 виборці, або 29,08%. За Петра Писарчука проголосувало 60 075 львів’ян, або 15,34%. Четвертий у виборчих перегонах на міського голову Львова є Олекса Гудима, за якого проголосувало 5,96%. Приблизно стільки ж, а саме 5,75%, проголосували проти всіх кандидатів на міського голови. Загалом у виборах міського голови Львова взяли участь 391 545 виборців.
Львівська обласна асоціація малого і середнього підприємництва створена в 1996 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ