Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна державна адміністрація просить у Львівської облради 565 тисяч гривень допомоги на своє автотранспортне підприємство

Львівська обласна державна адміністрація звернулася до бюджетної комісії Львівської облради з проханням виділити 565 тисяч гривень допомоги для автотранспортного підприємства, яке обслуговує Львівську обласну державну адміністрацію. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова бюджетної комісії ЛОР Степан Давидяк.
«Комісія підтримала це прохання», – повідомив Давидяк, кажучи, що зроблено це було зважаючи на аргументи, представлені ЛОДА.
Стосовно іншої частини коштів, то, за словами Степана Давидяка, йдеться про зменшення суми коштів, яку обласна рада отримує від оренди приміщень комунальної власності управліннями Львівської обласної державної адміністрації. Проте наразі остаточна цифра оплати за оренду невідома.
Нагадаємо, Львівська ОДА звернулася до Львівської облради із проханням виділити приблизно мільйон гривень для вирішення фінансових питань облдержадміністрації поточного року. Про це у коментарі журналістам повідомив депутат ЛОР, член бюджетної комісії ЛОР Олег Панькевич.
За його словами, таким чином в області створено прецедент, коли ОДА просить гроші у ЛОР на покриття видатків. Як повідомив Панькевич, члени комісії підтримали таке звернення однак особисто він голосував проти. На його думку, адміністрація в стані відшукати такі гроші без залучення коштів облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ