Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна федерація ветеранів Афганістану на виборах підтримуватиме кандидата на міського голову від блоку „Наша Україна” Василя Куйбіду – Микола Криворучко

Львівська обласна федерація ветеранів Афганістану на виборах міського голови Львова підтримуватиме кандидата на міського голову від блоку „Наша Україна” Василя Куйбіду – повідомив 7 березня під час прес-конференції голова Федерації Микола Криворучко. Такий крок воїнам-афганцям, за його словами, дався нелегко, і про це погодження кандидата, якого вони підтримують, тривав досить довго. Щоправда, за словами Миколи Криворучка, Василь Куйбіда є єдиним кандидатом на посаду міського голови, з яким члени Спілки ветеранів Афганістану бачать реалізацію своїх напрацювань.
„Основне – це дати можливість членам Спілки ветеранів Афганістану, які цього потребують, пройти процес нормальної соціальної адаптації. У нас є ряд напрацювань з цього приводу”, — зазначив Микола Криворучко.
За словами ж Василя Куйбіди, якщо він стане міським головою Львова, то подбає про створення центру соціальної адаптації поблизу пам’ятника воїнам Афганцям на вулиці Батуринській. Зараз на Львівщині проживає 5060 учасників бойових дій  в Афганістані.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ