Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна і місцева влада готова зробити все у боротьбі за проведення „Євро-2012” - Григорій Суркіс

„Ми практично вийшли на фінішну пряму. Залишилося трохи менш як 3 місяці до засідання Виконкому УЄФА, де й буде ухвалено остаточне рішення. Переконаний, що нам до снаги здобути перемогу у тендері на проведення „Євро-2012”. Скажу відверто, що я особисто бачив емоції, фаховість та бажання Львівської обласної і місцевої влади зробити все необхідне у цій боротьбі. А це надихає і пересічних громадян міста,”- розповів президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, повідомляє прес-центр ФФУ.
За словами Григорія Суркіса  інспектори УЄФА приємно здивувалися презентаціям Львова і Києва, які  налаштовані на співпрацю і бажання створити належну інфраструктуру. Це, своєю чергою,  спровокує   економічний  сплеск і залучення іноземних  інвестицій, окрім цього,  дозволить покращити якість доріг, аеропортів тощо.
Загалом в  Україні повинно бути чотири стадіони для проведення матчів єврофоруму. В Донецьку та Дніпропетровську вже будуються стадіони,  розроблено проект реконструкції НСК „Олімпійський”.  Також буде залучено стадіон в Одесі як  резервний.
У Львові  також розробили макет нового стадіону, який  заплановано розмістити біля Львівського  іподрому, де Україна приймала Папу Римського Івана Павла ІІ.
„Тоді у дійстві брало участь 1,5 млн людей і жодного інциденту зафіксовано не було. Ми провели „Євробачення”, проводимо етапи Ліги чемпіонів та й взагалі, проводимо дуже багато заходів. Це дає можливість говорити про те, що Україна є культурним центром, де існують історичні цінності. Взявши участь у Євро-2012 гості захочуть повертатися сюди знову разом із друзями, які також матимуть бажання долучитися до нашої історії та культури,”-  зазначив Григорій Суркіс.
 Нагадаємо, у Львові побувала делегація УЄФА, яка перебуватиме в Україні з оглядовим візитом в рамках участі України і Польщі в тендері за право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи-2012 року з футболу 13-16 вересня 2006 р. У складі делегації: член комітету змагань національних збірних Гері Бін, директор відділу професійного футболу Джорджіо Марчетті, голова відділу змагань національних збірних Мікаель Зальцер, менеджер змагань УЄФА ЄВРО Кристоф Йонг, координатор змагань УЄФА ЄВРО 2008 Бруер Маріон-Ніколь, голова відділу УЄФА з проведення заходів Майк Кісс.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ