Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна конференція Партії Регіонів затвердила 33 кандидатів від партії до Львівської обласної ради

28 січня делегати конференції Львівської обласної організації Партії Регіонів затвердили список із 33 кандидатів до Львівської обласної ради.
 Перша „сімка” виглядає таким чином:
1. Радзієвський Олексій
2. Воютюк Сергій
3. Подгурський В’ячеслав
4. Уваров Сергій
5. Микитин Михайло
6. Захаров Олександр
7. Радзієвський Андрій
Окрім цього, під час конференції було затверджено передвиборну програму Львівської обласної організації Партії Регіонів. Присутній на конференції куратор Львівської обласної організації ПР депутат Верховної Ради України Ігор Римарук відзначив, що з одного боку ситуація для Львівської обласної організації є особливо важкою, з іншої – цей регіон є надзвичайно важливий для партії: чим кращими будуть тут результати, „тим солодшою буде перемога”. Він запевнив, що вже невдовзі на Львівщину приїжджатимуть члени фракції Партії Регіонів у ВРУ для того, аби надати практичної підтримки місцевим регіоналам. Разом з тим, на самій конференції не було ані народних депутатів від Львівщини, членів фракції Партії Регіонів – ані Тараса Чорновола, ані Петра Писарчука.
 Голова Львівської обласної організації Партії Регіонів Олексій Радзієвський наголосив у своєму виступі, що на Львівщині їм доводиться протистояти потужному адміністративному ресурсу, поскаржився на те, що членів Партії Регіонів намагаються витиснути під різними приводами з територіальних виборчих комісій, крім того, в області намагаються проводити різноманітні маніпуляції із списками виборців на користь провладних сил.
 Олексій Радзієвський також зазначив, що основним завданням партійців є донести до мешканців області, що саме за уряду Януковича було досягнуто основних економічних успіхів – темпи зростання виробництва становили майже 12%, зростали зарплати, а за рік перебування при владі „помаранчевих” всі ці успіхи було змарновано.
 Олексій Радзієвський наголосив на тому, що партія пропонуватиме виборцям потужний кандидатський корпус – понад 200 кандидатів до рад різних рівнів, кандидатів на п’ять посад міських голів у Львівській області, а також сільських голів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ