Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна організація Громадянської партії «Пора» вимагає від Президента нарешті розпустити Верховну Раду

Львівська обласна організація Громадянської партії «Пора» вимагає від Президента нарешті розпустити парламент. Про це йдеться у зверненні ЛОО ГП „Пора”. Текст звернення подаємо повністю:

 „Ми, представники Львівської «Пори», звертаємось до Президента України,  як до гаранта стабільності в державі, із вимогою нарешті взяти на себе відповідальність за врегулювання політичної кризи в Україні та вжити негайних дій для розпуску парламенту. Нагадаємо, що під Вашим безпосереднім підпорядкуванням знаходяться силові структури та аналітичні служби, котрим під силу провести розслідування «трансферних» процесів у парламенті та дати звіт про всі зловживання. Ви у змозі покласти край політичним спекуляціям, якщо, звичайно, не вважаєте їх нормою відносин. Просимо Вас пам’ятати про свої передвиборчі обіцянки. І усвідомити наслідки суспільного розчарування, яке відбудеться у випадку Вашої співпраці із особами, котрих Ви ще недавно кваліфікували як «бандитів». Якщо Ви подасте кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра, це не можна буде тлумачити інакше, як повна зрада Помаранчевої революції.
Львівська «Пора» звертається до голів політичних партій, що опинилися в парламенті, з вимогою скласти свої повноваження та припинити спекулятивні розмови про бажання об’єднати суспільство. Ви мусите усвідомити, що саме Ваші політичні амбіції роз’єднують український народ і сіють апатію, яка раніше чи пізніше обернеться проти Вас. Звільніть місце новому поколінню.”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ