Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна організація УНП підтримує створення Української Правиці

Львівська обласна організація Української Народної Партії не виключає об’єднання правих сил на базі УНП – повідомили в прес-службі ЛОО УНП.
  Як заявив заступник голови ЛОО УНП з ідеології Ярослав Тимчак: «Українська Народна Партія має всі підстави - як політичні та ідеологічні, так і моральні, стати основою створення Української Правиці. Оскільки УНП проводить послідовну правоцентристську політику впродовж багатьох років, і ніколи не змінювала своєї позиції, саме наша партія має стати базовою партією правиці. Процес утворення Української Правиці ми бачимо не як створення нової партії, а як об’єднання близьких за ідеологією політичних сил навколо Української Народної Партії».
Нагадаємо, сьогодні  народний депутат, член блоку Тимошенко Степан Курпіль у коментарі „Гал-іnfо” зазначав, що в Україні створюють нову політичну силу, яка претендує стати правицею. За його словами, поки що інформація щодо створення цієї політичної сили носить радше характер чуток, однак є багато розмов, що до неї мають увійти деякі громадські організації, а також представники політичних сил, які зараз є у парламенті, а також ті, що не пройшли 3-й бар’єр до Верховної Ради на минулих виборах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ