Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна рада гарантує: перевізників, які відвезуть людей до Києва, не позбавлять ліцензії!

Львівська обласна рада VI скликання в особі голови, його заступника та голів депутатських фракцій гарантує: перевізників, які зголосяться відвезти людей з львівського Євромайдану до Києва, не позбавлятимуть через це ліцензії на здійснення пасажирських перевезень. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Таке рішення прийняли члени Координаційної ради Львівської обласної ради під час чергового засідання, яке відбулося учора, 27 листопада.

Участь у засіданні Координаційної ради взяв також і заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк. Він запевнив присутніх, що співробітники органів внутрішніх справ Львівщини не перешкоджатимуть виїзду транспортних засобів, на які є належно оформлені документи і їх технічний стан відповідатиме встановленим нормам.

Окрім того, на наступному пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради заплановано внести до порядку денного питання щодо перегляду рішення про склад комісії, яка погоджує видачу ліцензій для здійснення пасажирських перевезень у Львівській області. Серед членів такої комісії будуть депутати Львівської обласної ради.

Гарантії Львівської обласної ради засвідчили підписами: голова обласної ради Петро Колодій, заступник голови обласної ради Валерій П’ятак, голова фракції ВО «Свобода» Андрій Холявка, голова фракції ВО «Батьківщина» Микола Кадикало, голова фракції політичної партії Віталія Кличка «УДАР» Оксана Юринець та голова фракції «Народний рух України» Андрій Корнат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ