Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська обласна рада планує виділити на розвиток туризму 300 тисяч гривень

300 тисяч гривень планує виділити Львівська обласна рада цього року з обласного бюджету на програми з розвитку туризму на Львівщині — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Цього року серед інших нових туристичних маршрутів уперше планується впровадити маршрути етнічними українськими землями, на теперішній польській території — про це на засіданні постійної комісії з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму Львівської обласної ради заявив заступник начальника управління культури та туризму ЛОДА Андріан Кліщ.
Готується інформаційно-пізнавальний прес-тур для іноземних туроператорів та представників ЗМІ основними історико-архітектурними та культурними об’єктами Львівщини.
Для популяризації туристичної привабливості Львіщини будуть видані туристичні путівники про райони області. Також у районах будуть проводитися семінари-тренінги щодо розвитку сільського туризму.
У липні у Турківському районі у рамках підпроекту „Літо в Карпатах” відбудеться фестиваль „Бойківські Фестини”. У вересні у Сколівському районі у рамках підпроекту „Карпати кличуть” управління культури і туризму виступить співорганізатором фестивалю „Тустань 2007”. У Перемишлянському районі відбудеться фестиваль „Свято ремесел” та ін.
У 2007 році у Львові відбудеться Другий міжнародний туристичний форум. У його рамках планується підписання меморандуму про співпрацю із визначенням конкретних заходів щодо реальної співпраці між представниками шести країн Євро-Карпатського регіону: України, Польщі, Чехії, Угорщини, Румунії, Словаччини. Про це було досягнуто домовленості минулого року, під час Першого міжнародного туристичного форуму.
Проведення Шостої міжрегіональної конференції „Розвиток історико-технічного туризму „Карпатський трамвай”.
Планується видання туристичного путівника, інформаційних буклетів, промоційних матеріалів, фільму про Львівщину. Також туристичний потенціал Львівщини буде представлений на міжнародних виставках та ярмарках.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ