Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна рада планує витрати 7 млн грн на боротьбу з «інформаційною окупацією»

У проекті бюджету Львівщини на 2012рік буде виділено 7 млн грн для підтримки, а фактично, для створення нового громадського телебачення на базі комунального підприємства «Львів ТБ». Про це сьогодні, 5 січня, на перед сесійній прес-конференції повідомив голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

«Враховуючи, що місцеве самоврядування в Україні, і зокрема, на Львівщині, перебуває в умовах інформаційної окупації, депутати та постійні комісії погодили виділення додаткового ресурсу на Програму розвитку інформаційного простору Львівської області»,– зазначив він.

Олег Панькевич нагадав, що в 2011 році, очевидно, за вказівкою з Києва у громади Львівщини відібрали єдиний засіб висвітлення діяльності представницької влади на Львівщини, незаконно ліквідувавши ліцензії обласної телекомпанії «Львів ТБ»

«На сьогодні Львівська обласна рада – один з небагатьох в країні органів місцевого самоврядування обласного рівня, який не має свого телебачення та друкованого засобу масової інформації», - зазначив він.

За його словами, львівська громада повинна мати своє телебачення. Передбачені гроші, зокрема, витратять на отримання відповідної ліценції та на орендну плату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ