Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Львівська обласна рада ухвалила бюджет на 2011 рік - 3,7 млрд грн

Львівська обласна рада ухвалила бюджет на 2011 рік - 3 747 301,8 тис. грн. "За" проголосувало 107 депутатів.

Обговорення тривало приблизно дві з половиною години. Депутати перерозподіли низку витрат. 

Як розповів у своїй доповіді начальник Головного фінансового управління Олег Демків, розроблений облдержадміністрацією проект обласного бюджету пройшов обговорення в усіх комісіях обласної ради.

За його словами, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, загальний обсяг доходів обласного бюджету на 2011 рік встановлений у сумі 3 747 301,8 тис. грн. Зокрема, обсяг доходів загального фонду бюджету - 3 627 086,8 тис. грн., спеціального фонду бюджету - 120 215 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку - 6 100 тис. грн.

Окрім цього, затверджені обсяги міжбюджетних трансфертів у сумі 2 161 088 тис. грн. та обсяги резервного фонду обласного бюджету у сумі 4 686,4 тис. грн.

Також у складі видатків обласного бюджету передбачені кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм на загальну суму 20 361,1 тис. грн.

Окремо передбачено першочергове забезпечення потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами. Крім цього, при складанні кошторисів видатків на утримання бюджетних установ передбачено в максимально можливих обсягах асигнування за загальним та спеціальним фондами на заходи з енергозбереження.

У проекті рішення зобов'язується головних розпорядників коштів, керівників міст і районів області при затвердженні місцевих бюджетів на 2011 рік та внесенні змін необхідно передбачити кошти на:

- забезпечення в повному обсязі потреби в асигнуваннях на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених чинним законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; проведення розрахунків за електричну енергію, теплову енергію, водопостачання та водовідведення, природний газ, тверде паливо та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої протермінованої заборгованості із зазначених видатків;

- співфінансування програм і заходів, на виконання яких виділяються кошти з державного та обласного бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ