Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна рада змінила структура апарату

IV сесія облради V демократичного скликання ухвалила рішення про зміну структури апарату Львівської обласної ради.  За словами голови обласної ради Мирослава Сеника, основна мета змін полягала у тому, щоб налаштувати апарат ЛОР на забезпечення роботи депутатського корпусу, а не на дублювання функцій галузевих управлінь облдержадміністрації. Працівники апарату обласної ради, на думку голови облради, повинні ретельно працювати над підготовкою сесійних засідань та забезпечувати роботу постійних депутатських комісій. Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Отож, у новій структурі апарату облради зменшено кількість працівників - з 70-ти до 63-ох, зменшено кількість відділів (з 13-ти до 7-ми), секторів (з 3-ох до 2-ох). Зменшено також кількість керівників апарату - з 6-ти до 5-ти (скасована посада заступника керуючого справами). Зменшено кількість начальників, заступників та завідуючих відділів - з 25-ти до 14-ти. Слід зазначити, що за попередньої структури апарату з 64-ох працівників 25 обіймали керівні посади, тобто майже кожен другий керував тим чи іншим підрозділом. Це, на переконання Мирослава Сеника, не є виправдано та не ефективно з управлінської точки зору.
Відтепер структурними підрозділами апарату є організаційний відділ, загальний, бухгалтерський, юридичний, відділ аналізу обласних програм та бюджету, відділ зовнішніх зв’язків та промоції регіону, прес-служба, патронатна служба та два сектори - роботи із зверненнями громадян та роботи із репресованими та реабілітованими.
Через реорганізацію апарату звільнень його працівників не передбачається. З кожним із них буде проведена розмова та запропонована посада у новій структурі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ