Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада хоче вигнати підприємство Фірташа з області

Створити обласне комунальне підприємство обласної ради „Львівоблгаз” пропонують на сьогоднішній сесії ЛОР. Питання про це включене у порядок денний сесії облради.
Як повідомив у коментарі журналістам депутат Львівської облради Петро Колодій, який доповідатиме з цього питання, створене підприємство буде паралельно працювати з ВАТ „Львівгаз”, яке, як повідомив депутат, належить до структури „РосУкрЕнерго”, що є компанією Дмитра Фірташа.
За словами депутат, обласні обранці вирішили піти назустріч КМУ, який закликав створювати в областях секції газових структур, які би належали державі. Це б ліквідувало нездорову ситуацію навколо розрахунків за газ. Зокрема, як повідомив депутат, населення справно сплачує за газопостачання, а ці гроші губляться, затримуються і не доходять до НАК „Нафтогаз України”. Відтак, це підприємство перейме функції „Львівгазу”, і, як планують депутати, в місячний термін вони розроблять статут комунального підприємства "Львівоблгаз", структуру та кошторис для затвердження на сесії Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ