Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада працює над проектом бюджету-2014

9 січня голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик провів нараду з підготовки проекту обласного бюджету Львівської області на 2014 рік. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

На нараді були присутні заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, керуючий справами Львівської обласної ради Євген Захаревич, директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків, керівники профільних управлінь та відділів Львівської обласної ради.

Під час наради визначилися з послідовністю подальшої роботи над проектом обласного бюджету Львівської області на 2014 рік, яка в значній мірі залежатиме від того, як буде прийматися бюджет держави. Зокрема, у Львівській обласній раді традиційно будуть проводитися слухання профільних департаментів у постійних комісіях обласної ради, публічне представлення проекту обласного бюджету для громадськості. Також Львівська обласна рада планує провести публічне обговорення проекту державного бюджету із залученням представників громадських організацій, економістів.

Також Львівська обласна рада ініціює інформаційно-методичне забезпечення роботи над прийняттям місцевих бюджетів. Зокрема, з ініціативи обласної ради в Головному управлінні Міністерства доходів та зборів у Львівській області відбудеться нарада за участю голів бюджетних комісій, голів та заступників голів районних рад, де буде обґрунтовано основні показники місцевих бюджетів.

Учасники наради обговорили питання підготовки не лише проекту бюджету, а й фінансового ресурсу для реалізації обласних цільових програм. Як наголосив Ярослав Качмарик, оскільки це є одним із основних механізмів виконання власних повноважень органів місцевого самоврядування, то для нас дуже важливо, аби фінансування цих програм розпочалося якомога швидше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ