Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада також вручила премії до Дня студента

У Львівському Будинку вчених сьогодні, 19 листопада, відбулися урочистості, приурочені до Дня студента. Участь у заході взяв голова Львівської обласної ради Петро Колодій, повідомила прес-служба Львівської облради.

Петро Колодій, вітаючи студентську молодь Львівщини, зазначив: «У найтяжчі для нашої держави часи в авангарді боротьби завжди поставало українське студентство. Пам’ятаємо найпотужнішу звитягу студентської молоді після двотижневого голодування на граніті. Пам’ятаємо, як не так давно студенти львівських вишів творили Помаранчеву революцію на київському майдані. Студенти – це без сумніву люди стійкої громадянської позиції, найбільш волелюбна, незалежна частина суспільства. Вони вимірюють життя категоріями свободи».

За словами очільника Львівської обласної ради, за час незалежності свідома українська молодь вже неодноразово боронила самостійність української держави. Усе це свідчить про те, що від небайдужості цієї категорії громадян, їхньої активної життєвої позиції, завзятої участі в суспільних перетвореннях, вповні залежить майбутнє України.

«Попри те, хороший студент – це ще й людина, яка наполегливо здобуває знання. Адже не лише своєю принциповістю та незламністю Ви докладаєтесь до утвердження та розвитку рідної держави. Освічена нація – ось запорука щасливого майбутнього!

Саме тому  Львівська обласна рада намагається всіляко сприяти розвитку наукових шкіл та заохочувати молодих талановитих студентів продовжувати свій шлях у науці. Відтак, депутати обласної ради підтримали рішення про виділення премій кращим студентам, аби стимулювати бажання обдарованої, перспективної молоді до наукової та освітньої діяльності», – сказав Петро Колодій.

Також голова Львівської обласної ради вручив кращим студентам львівських вищих навчальних закладів грошові премії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ