Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада взялася за економію бюджетних коштів

Голова Львівської обласної ради підписав розпорядження про економію бюджетних коштів на утримання обласної ради до завершення 2008 бюджетного року. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської облради.
Зокрема, пропонується забезпечити економію бюджетних коштів на утримання обласної ради у 2008 році в сумі 182,2 тис. грн, припинивши з 12 листопада 2008 року придбання для потреб обласної ради ноутбуків, побутової техніки. Крім того, припинено проведення для потреб обласної ради реконструкції приміщень загального призначення на суму 32,3 тис. грн., розробки проектно-кошторисної документації на нове будівництво та ремонт у сумі 80 тис. грн. Також не будуть проводитися святкові заходи.
Водночас, буде скорочено видатки на утримання обласної ради у 2008 році в сумі 69,9 тис. грн, у тому числі на транспортні послуги – 6,9 тис. грн; зв'язок – 4,0 тис. грн ( ліміти на телефонні розмови зменшити на 10 % від затверджених ); представницькі витрати – 24,0 тис. грн; відрядження за кордон – 15,0 тис. грн; комунальні послуги та енергоносії – 20,0 тис. грн.
Буде заборонено за кошти обласної ради відрядження посадових осіб та депутатів обласної ради повітряним транспортом (при використанні повітряного транспорту відшкодування за польоти проводити за тарифами залізничного транспорту), відрядження за межі м. Львова автомобільним транспортом, крім виїздів комісій, використання автомобільного транспорту для відряджень керівництва обласної ради на відстань більше 300 км від м.Львова.
Також з метою економії видатків, передбачених на проведення обласного конкурсу "Краща посадова особа місцевого самоврядування Львівщини", зупинити дію розпорядження голови обласної ради від 22.08.08 р. № 1647.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ