Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА буде замовником реставрації собору Святого Юра

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про надання Львівській обласній державній адміністрації функцій замовника на виконання робіт щодо реставрації собору Святого Юра». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, Львівській обласній державній адміністрації надали функції замовника на виконання робіт на об’єкті «Реставрація та реабілітація (ревалоризації) об’єктів комплексу пам’ятки архітектури національного значення XVIII ст. ох. № 376 Архикатедрального Собору Святого Юра в м. Львові (впорядкування території горішнього і долішнього подвір’їв, реставрація дзвіниці, брам та огорожі, завершення реставрації Митрополичих палат, влаштування об’їзду північного і західного капітули)».

«Кошти на ці роботи виділені з державного бюджету. Розпорядником коштів є Львівська державна адміністрація, тому необхідно, щоб вони були визначені замовником робіт», - доповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства на інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ