Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОДА планує розробити програму, де поєднувався б у єдину систему електротранспорт, автобуси великої та малої місткості

Львівська ОДА планує розробити програму, де поєднувався б у єдину систему  електротранспорт, автобуси великої та малої місткості. Про це «Гал-info» повідомив в. о. заступник голови Львівської ОДА з економічних питань Тарас Федак.

За його словами, потрібно вивчити маршрути електротранспорту та маршрути мікроавтобусів по Львову, щоб вони один на одного не накладалися. «Щоб по одному тому самому маршруту не їздили напівпорожні трамваї чи тролейбуси, в той же час на цьому маршруті мікроавтобуси їздять переповнені, потрібно поєднати електротранспорт та автобуси великої та малої місткості в єдину систем, щоб впорядкувати маршрути», - сказав  Тарас Федак.
Тарас Федак також додав, що до прикладу, з житлового масиву Сихів в час-пік надати експрес-маршрут, який би без зупинок курсував з житлового масиву до центу міста, в такий спосіб скорочувався час на  перевезення пасажирів.
Програму має розробити транспортна комісія та подати на затвердження сесії обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ