Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА просит мерію навести лад із зупинками

Львівська обласна державна адміністрація скерувала лист до міської влади Львова з вимогою впорядкувати пасажирські перевезення обласних маршрутів у місті. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв'язку із анулюванням сертифікації кінцевих автостоянок приміського і міжміського транспорту, Львівська міська рада повинна вжити відповідні заходи, аби забезпечити комфортний доїзд пасажирів. Йдеться по визначення кінцевих зупинок Пустомитівського, Городоцького та Самбірського напрямків.

"Відтягувати питання транспортних перевезень та облаштування кінцевих стоянок неможливо. Ця ситуація дає шанс владі міста Львова вирішити болюче питання й для тих, хто щодня з районів Львівщини доїжджає до обласного центру, й для тих, хто гостює у Львові. Забезпечення комфорту для людей повиненно стати пріоритетом мерії. Після скасування сертифікації автостанції міська влада Львова зобов'язана вирішити проблему кінцевих автостанцій, - зазначив Роман Кокотайло, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ