Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА скасувала свій «живий ланцюг» у День Соборності

У зв’язку із чисельними зверненнями мешканців міста Львова щодо недопустимості обмеження руху 22 січня під час святкування Дня Соборності а також технічною складністю забезпечення перекриття вулиць за маршрутом запланованого “живого ланцюга” (проспект Т.Шевченка – вул. О.Гончара – вул. І.Франка – вулиця Пекарська – вул. І.Мечнікова), організаційним комітетом та управлінням з питань сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації ухвалене рішення щодо відмови від проведення символічної акції єднання “живий ланцюг” за зазначеним вище маршрутом. Про це повідомив Михайло Обіход, прес-секретар відділу молодіжної політики управління з питань сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Відповідна інформація сьогодні була розіслана керівникам молодіжних громадських організацій, представникам органів студентського самоврядування та первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів.

Анатолій Ігнатович, начальник управління з питань сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, висловив подяку усім, хто зголосися до проведення “живого ланцюга” та закликав взяти участь у інших заходах, що будуть відбуватися 22 січня, зокрема покладання квітів першому президенту УНР Михайлу Грушевському (9 год. 45 хв.), воїнам Української Галицької Армії (меморіал на Личаківському кладовищі, 10 год. 20 хв.), президенту ЗУНР Є.Петрушевичу (каплиця Є.Петрушевича на Личаківському кладовищі, 10 год. 45 хв.), Українським Січовим Стрільцям (меморіал на Янівському кладовищі, 11 год. 40 хв.).

Анатолій Ігнатович зауважив: “Управлінню з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації небайдужі потреби громадян. Тому, якщо захід буде заважати окремій групі осіб пересуватися містом, ми повинні це враховувати. Шкода, що підтримана управлінням ініціатива ряду громадських організацій щодо поєднання ланцюгом двох видатних діячів нації не буде зреалізована цього року. Але, сподіваюся, що молодь та львів’яни гідно відсвяткують цей особливий день в історії нашої держави”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ