Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА та Мінський міськвиконком підписали угоду про співпрацю

Сьогодні, 5 листопада, голова Львівської ОДА Микола Кміть поставив підпис під угодою між Львівською ОДА та Мінським виконавчим комітетом (Республіка Білорусь) про торговельно-економічну, науково-технічну та культурну співпрацю. Про це повідомила Львівська ОДА.

Підписання угоди відбулося у Києві в присутності Президентів України та Білорусі. "Підписання угоди - важлививй крок у наших двосторонніх відносинах. Україна і Білорусь є стратегічними партнерами. Переконаний, що наша економічна, торгівельна і культурна взаємодія після цього підписання лише посиляться", - наголосив Микола Кміть.

Окрім цієї угоди, в столиці було підписано низку двосторонніх документів між Україною та Білоруссю.

 

Зокрема, було підписано: Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про виїзну ярмаркову торгівлю в прикордонних регіонах України та Республіки Білорусь товарами національного виробництва; Протокол про обмін ратифікаційними грамотами Консульської конвенції між Україною і Республікою Білорусь; Меморандум між Міністерством закордонних справ України і Міністерством закордонних справ Республіки Білорусь про взаємодію у реалізації взаємовигідних проектів у рамках ініціативи ЄС «Східне партнерство»; Угоду про встановлення побратимських відносин між містами Чернігів і Гомель.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ