Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОДА запропонувала інвесторам ДП „Сі Сі Ай Любеля“ для створення виробничої бази шахти „Любельська №1-2” приміщення колишньої військової частини в Жовківському районі

Львівська ОДА запропонувала інвесторам ДП „Сі Сі Ай Любеля“ для створення виробничої бази та офісних приміщень для шахти „Любельська №1-2” військову частину в Жовківському районі. Про це „Гал-infо” повідомив в. о. заступника голови Львівської ОДА Тарас Федак, який брав участь у нараді у с. Воля-Висоцька Жовківського району на тему „Стан робіт з передачі об’єктів соціальної сфери, реалізації надлишкового майна та землі військової частини А-2123, що ліквідовується. Створення виробничої бази з виробництва шахти „Любельська № 1-2“.
«Для потреб шахти „Любельська № 1-2 планують передати приміщення казарми та їдальні», - сказав Тарас Федак.
Тарас Федак додав, що на нараді обговорювалися питання реалізації проекту щодо будівництва шахти Любельська та передачі об’єктів соціальної сфери у комунальну власність громади села Воля-Висоцька. Йшлося також про опрацювання програми та календарного плану робіт з підготовки та проведення аукціону з продажу надлишкового майна та землі військової частини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ