Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА запропонувала журналістам тандем

Керівництво Львівської облдержадміністрації звертається до представників засобів масової інформації із пропозицією налагодження системної співпраці. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Щодня в області відбуваються десятки заходів і нарад з господарських, соціально-економічних, суспільно-важливих питань. Запрошуємо вас стати активними їх учасниками. Пишіть про проблеми, вказуйте на слабкі місця.

Запевняємо, що влада буде максимально відкритою, публічною і не приховуватиме проблеми. Ми і надалі сприятимемо, щоб журналісти отримували всю необхідну інформацію стосовно роботи обласної виконавчої влади. Сподіваємось, що ви будете об’єктивними і коректними та поширюватимете правдиві дані. Керівництво облдержадміністрації готове вислухати справедливу критику і відреагувати відповідним чином в плані вирішення тої чи іншої суспільно важливої проблеми.

Ми не боїмося критики. Навпаки: просимо Вас про конструктивну, виважену і незаангажовану критику, кінцевий результат якої – добро для краю, розвиток Галичини.

Хочемо запевнити, що всі інсинуації щодо утисків свободи слова і ЗМІ на Львівщині є надуманими. Спроби штучно створити конфлікти залишаються в минулому. Попереду багато роботи. Галичина повинна стати для всієї України прикладом конструктивної, взаємовигідної співпраці ЗМІ і влади.

Переконані, що тандем "ЗМІ - обласна влада" дасть добрий, позитивний результат на благо суспільства та нашого краю», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ