Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська парфумерно-косметична фабрика працює у 6-8 разів менше, ніж дозволяє її потужність

Львівська парфумерно-косметична фабрика працює у 6-8 разів менше, ніж дозволяє її потужність, через ціну на акцизний збір зі стовідсоткового спирту, яка зараз становить 17 гривень за один літр. Про це «Гал-info» повідомив директор Львівської парфумерно-косметичної фабрики Степан Ванько.
У грудні до продажу надійшла колекція туалетної води для чоловіків, яка складається з семи запахів, зокрема «Імідж», «Мольфар», «Оскар», «Еліпс», «Стиль», «Ідеал» в оригінальній упаковці ручної роботи. Зараз фахівці Львівської парфумерно-косметичної фабрики розробляють аналогічну серію парфумів для жінок. Про це «Гал-info» повідомила головний парфумер Львівської парфумерно-косметичної фабрики Наталія Близнюк.
Поза тим у 2006 році планують виготовити нову серію: рідке мило, мило-крем, бальзам для волосся.
Львівську парфумерно-косметичну фабрику було засновано у 1919 році. Тоді вона виготовляла свічки, мило, зубні пасти. В післявоєнний період на фабриці почали виготовляти креми, парфуми тощо.
З 2006 року фабрика запустила косметичну серію «Yuzya»: три креми для обличчя, тонік, косметичне молочко та крем для рук. Косметичну серію «Yuzya» експортують в Ізраїль, країни Прибалтики, Польщу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ