Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівська податкова пообіцяла підприємцям підтверджувати здачу документів, але турнікет забирати не буде, бо є таємна постанова Кабміну

За 2 тижні ДПА у Львівській області буде штампувати всі документи, які подають підприємці. Таким чином буде забезпечено підтвердження здачі документів підприємцями. Досі у підприємців через бюрократичні нюанси регулярно виникали проблеми із підтвердженням здачі документів. Про це йшлося сьогодні, 26 листопада, на засіданні Координаційної ради з підприємництва при голові Львівської ОДА.

 

Пообіцяв запровадити практику штампування документів на вимогу підприємців сьогодні під час засідання Координаційної ради при голові Львівської ОДА заступник голови ДПА у Львівській області Микола Князевич.

 

Однак, заступник голови ДПА у Львівській області не зміг задовольнити підприємців обіцянкою зняти турнікет у податковій, посилаючись на таємну постанову Кабміну від 2003 року. На думку підприємця, депутата Львівської обласної ради Ярослава Рущишина, існування турнікетів у податковій створює умови для корупції, оскільки підприємець не має змоги знайти свідка, який би підтвердив незаконні вимоги податківців.

 

Підприємці обрали секретаря Координаційної ради Ігоря Маркуса та внесли зміни до положення про Координаційну Раду. На наступну зустріч підприємці запросили керівників митниці.    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ