Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська податкова виявила у гаражному кооперативі підпільний алкогольний цех

Співробітники управління податкової міліції ДПА у Львівській області виявили підпільний цех з виготовлення алкогольного сурогату, розташований в одному з гаражів на території гаражного кооперативу „Автобусобудівник” у Львові, – повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області
 

 

В результаті огляду приміщення виявлено та вилучено 1 076 л спирту, 280 л готового до реалізації фальсифікату, тару та технічне обладнання для виготовлення некондиційного алкоголю (встановлено, що виготовлена кустарним способом алкогольна продукція не відповідає вимогам державних стандартів України, а отже, може становити загрозу для життя та здоров’я людей). Орієнтовна вартість вилученого становить 70 тис. грн.

 

Виявилося, що нелегальне виробництво організував львів’янин, проти якого п’ять років тому вже порушувалась кримінальна справа за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів. Наразі відносно діяльності бутлегера-рецидивіста триває дослідча перевірка, за наслідками якої буде прийнято відповідне рішення в межах чинного Кримінального кодексу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ