Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівська політехніка - Галичина» пішла у різдвяну відпустку

27 грудня 2006 року відбулися загальні збори баскетбольної команди «Львівська політехніка - Галичина», під час яких головний тренер команди Валентин Воронін ознайомив гравців із планами на майбутнє та із розкладом тренувань. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі баскетбольного клубу «Львівська політехніка - Галичина».

Головний тренер повідомив, що тренувальний процес відновиться вечірнім тренуванням 3 січня. Короткий термін відпустки для гравців пояснюється бажанням тренера більше попрацювати із командою напередодні матчів чемпіонату України.
Гравці команди зустрінуть Новий рік у Львові, Києві та інших містах України. Тільки американський легіонер команди Браян Хопкінс поїхав у США, щоб привезти до Львова свою родину.
Головний тренер команди Валентин Воронін проведе новорічні свята в Одесі. Проте гравці команди матимуть можливість під час свят тренуватись із другим тренером команди.
Керівництво команди «Львівська політехніка - Галичина» вітає усіх фанів та прихильників команди, а також любителів баскетболу з Новим роком та Різдвом Христовим і бажає їм щастя, здоров’я, благополуччя та тільки позитивних емоцій від перемог кожного дня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ